Η ενδεκάδα του Αγρινίου!

Από paok24.com: Λίγες ώρες απέμειναν για τη σέντρα στο γήπεδο του Παναιτωλικού, όπου ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κερδίσει για τέταρτη φορά φέτος την ομάδα του Αγρινίου.
Πηγή: paok24.com
Η ενδεκάδα του Αγρινίου!

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν προχώρησε χθες σε εκτεταμένες δοκιμές στη χθεσινή προπόνηση, όμως τα δεδομένα για την ενδεκάδα είναι λίγο – πολύ γνωστά.

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Γλύκος μετά το... διάλλειμα του Κυπέλλου, ενώ μπροστά του θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς, με τίποτα να μην δείχνει πως ο Ίβιτς θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όπως έκανε πριν τρεις εβδομάδες στο Αγρίνιο λόγω του... ιδιαίτερου αγωνιστικού χώρου.

Από εκεί και πέρα, οι Κάνιας και Τσίμιροτ θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ και σε ρόλο επιτελικού μέσου θα χρησιμοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Μπίσεσβαρ, έχοντας στα δεξιά του τον Κάμπος και στα αριστερά του έναν εκ των Πέλκα, Μυστακίδη.

Τέλος, για την κορυφή της επίθεσης υπάρχουν δύο επιλογές. Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο πρώτος, δεν έχει ακόμα σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα αλλά ήταν ο πρωταγωνιστής του περσινού αγώνα μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΟΚ, σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου στο Αγρίνιο και είναι «μέσα» στις φάσεις στα τελευταία παιχνίδια.

Ο δεύτερος, ήταν η βασική επιλογή του Ίβιτς στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έδωσε ασίστ στο παιχνίδι Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης, όμως η τελευταία φορά που έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα ήταν στις 28 Νοεμβρίου, στην ήττα με 3-4 από τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...