Πρέπει να πληρώσει τον ΠΑΟΚ μέχρι την 1/2

Από gazzetta.gr: Μπελάδες, οικονομικής φύσεως για τη Γαλατάσαραϊ, με την τουρκική ομάδα να καλείται βάσει συμφωνίας, να καταβάλει την 1η Φεβρουαρίου την πρώτη δόση, ύψους 1 εκατ. ευρώ, στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Πρέπει να πληρώσει τον ΠΑΟΚ μέχρι την 1/2

Τα ταμεία της Γαλατάσαραϊ έχουν... στεγνώσει, οι τουρκικές εφημερίδες κάνουν λόγο για «ταμειακή κρίση», με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σημαντικά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που βρίσκεται υπό την αυστηρή επιτήρηση, μέσω του περίφημου FFP (Financial Fair Play), της ΟΥΕΦΑ.

Σύμφωνα με το σύνολο του Τύπου στη γειτονική χώρα η ημερομηνία της πρώτης δόσης για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες έφτασε, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η διοίκηση της «Τσιμ Μπομ» θα ανταποκριθεί απέναντι στην οφειλή προς τον ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες «έκλεισε» στα 3,5 εκατ. ευρώ και την 1η Φεβρουαρίου είναι τοποθετημένη η πρώτη δόση του 1 εκατομμυρίου.

Ο ΠΑΟΚ προκειμένου να διευκολύνει τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ συμφώνησε στην καταβολή του συνολικού ποσού μέσα από τρεις δόσεις.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η έλλειψη ρευστού αναγκάζει τη διοίκηση σε στάση πληρωμών, με τον πρόεδρο Ντουρσούν Οζμπέκ να ψάχνεται προκειμένου να καθυστερήσει την πληρωμή προς τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...