Νέο... ζόρι για την Γαλατασάραι!

Από paok24.com: Μπορεί η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ στην Γαλατασαράι να ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες να συμφωνούν στο ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, οι Τούρκοι φαίνεται πως δεν θα είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Πηγή: paok24.com
Νέο... ζόρι για την Γαλατασάραι!

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Τουρκία, η δεινή οικονομική κατάσταση του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη αναμένεται να καθυστερήσει την αποπληρωμή μιας δόσης στον ΠΑΟΚ από την συμφωνία των δύο ομάδων.

Βάσει της συμφωνίας, η "Γαλατά" θα πρέπει να καταβάλλει στον Δικέφαλο το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Τα ταμεία της "Τσιμ Μπομ" όμως, είναι... στεγνά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μείνουν απλήρωτοι κάποιοι παίκτες των Τούρκων ή θα καθυστερήσει η δόση στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ντουρσούν Οζμπέκ προσπαθεί να καθυστερήσει την πληρωμή στον ΠΑΟΚ, μέχρι να βρει ρευστό...

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα και με το Financial Fair Play, καθώς αν δεν ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...