«Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε έναν τίτλο…»

Από arenafm.gr: Ο Αντώνης Μαυρέας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τον τρομερή κατάσταση που βρίσκεται ο «δικέφαλος», τις μεταγραφές που έγιναν και τόνισε ότι η ομάδα πλησιάζει σε έναν τίτλο.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε έναν τίτλο…»

Όσα είπε ο Αντώνης Μαυρέας στον ArenaFM 89.4:

«O ΠΑΟΚ πλέον παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και το αποδέχονται όλοι. Οι στόχοι είναι μπροστά μας και το κύπελλο νομίζω ότι το έχουμε φέτος. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, μείναμε λίγο πίσω αλλά τα πράγματα πλέον είναι πολύ διαφορετικά ».

Αναφορικά με τον Ενρίκε:

«Ο Ενρίκε είναι ένας ιδιαίτερος περιφερειακός παίκτης πάρα πολύ γρήγορος και από ότι φαίνεται έχει και το γκολ. Μια πάρα πολύ καλή προσθήκη για τον ΠΑΟΚ».

Τι φταίει που η ομάδα έμεινε τόσο πίσω;

«Ίσως η απειρία του Ίβιτς, τον οποίο βέβαια πιστεύω πάρα πολύ . Έχει πολύ καλή σκέψη και πολύ καλή φιλοσοφία σαν προπονητής. Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει βάλει τις βάσεις για μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είμαστε κοντά σε ένα τίτλο, το έχουν καταλάβει τα παιδιά και το έχουν καταλάβει όλοι, επιβάλλεται ένας τίτλος! Και ο Ιβάν Σαββίδης και όλοι κάνουν ότι είναι δυνατό. Και φέτος ήταν ευκαιρία, με έναν κακό Ολυμπιακό, έναν κακό Παναθηναϊκό, είναι κρίμα να είμαστε τόσο πίσω. H ομάδα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο είναι πειθαρχημένη και δουλεύει πλέον σαν ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη...