«Ταιριάζουν Αθανασιάδης και Πρίγιοβιτς»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5  μίλησε ο Ράιαν Καπαγιαννίδης.
Πηγή: metrosport.gr
«Ταιριάζουν Αθανασιάδης και Πρίγιοβιτς»

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ και ατζέντης ποδοσφαιριστών μίλησε για το νέο απόκτημα του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο σημερινό (26/1) παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε για:

- τον Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας ψηλός σέντερ φορ. Ξέρει να κινείται και εκτός περιοχής, έχει αρκετά καλή τεχνική με καλά τελειώματα φάσεων αλλά αυτό θα αποδειχθεί στο γήπεδο».

- τα δυνατά σημεία του Πρίγιοβιτς: «Δύναμη, ύψος, σκοράρισμα».

Για το εάν θα λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος στον ΠΑΟΚ: «Είναι θέμα συλλογικής προσπάθειας δεν είμαι της άποψης ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα σε μια ομάδα».

Για το εάν μπορεί να βοηθήσει: «Αυτά σίγουρα χρειάζονται αλλά και οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει στο παρελθόν ότι είχαν το ταλέντο και τη δυνατότητα του σκοραρίσματος. Αλλά επειδή υπάρχει κοιλιά στο ποδόσφαιρο ίσως να χρειάζεται κάποια αλλαγή. Μια καλή εναλλακτική ο Αλεξάνταρ».

Για Αθανασιάδη: «Είναι θέμα Ίβιτς. Ο Αθανασιάδης και ο Πρίγιοβιτς ταιριάζουν. Ο Κλάους γυρνάει πίσω, τρέχει, μπορεί να παίξει και στα χαφ. Ταιριάζουν. Ο Πρίγιοβιτς είναι μέσα στην περιοχή αλλά έχει την ευχέρεια να κινηθεί και εκτός. Δεν είναι ο βαρύς σέντερ φορ που δεν κουνιέται έξω από την περιοχή».

Για την προσαρμογή του Πρίγιοβιτς: «Όλα τα στοιχεία είναι θετικά και ο Ίβιτς γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, μιλούν και ίδια γλώσσα και θα είναι πιο γρήγορη η προσαρμογή του σε σχέση με αυτή του Μακ για παράδειγμα που ήρθε από τη Γερμανία».

Διαβάστε ακόμη...