Νέα εγκωμιαστικά σχόλια Μαντζουράκη για Ουάρντα.

Από thessports.gr: Φρέσκες δηλώσεις του πρώην τεχνικού του Παναιτωλικου Γιάννη Μαντζουράκη για τον Ουάρντα.
Πηγή: thessports.gr
Νέα εγκωμιαστικά σχόλια Μαντζουράκη για Ουάρντα.

Αρχικά είπε:

"Έχει υπέροχη ντρίπλα και ικανότητες, υψηλή τεχνική, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Έχει ταλέντο πάνω του και φαντασία. Αυτά είναι στοιχεία που τα περισσότερα υπάρχουν. Δουλεύει πολύ, του αρέσει η προπόνηση. Εκεί που ήθελε να διορθωθεί ήταν στην ποδοσφαιρική του αγωγή. Και κυρίως στα θέματα τακτικής, στη στήριξη του ρυθμού, στον καταμερισμό δυνάμεων κ.λπ. Αυτό ήταν το βασικό κομμάτι που ήθελε βελτίωση, αλλά ήταν θέμα χρόνου να το βελτιώσει. Παλιά υπηρετούσε έναν χρόνο παιχνιδιού, τον επιθετικό, τώρα υποστηρίζει και τους δύο χρόνους και σε καλύτερο επίπεδο. Αλλά και η προσαρμογή του στο πρωταθλημα, στις απαιτήσεις κ.λπ., είναι πολύ καλή".

Για να συμπληρώσει: "Πάντα είσαι χαρούμενος που κάνει το βήμα παραπάνω ένας παίκτης σου, αλλά πρέπει να πω ότι σαν παίκτης ήταν πάντα φιλόδοξος ακόμα και για κάτι περισσότερο, όχι μόνο για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ήθελε να πάει στην Ιταλία και είχαν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες από εκεί. Από τη φύση του ήταν φιλόδοξο παιδί και ήθελε το κάτι παραπάνω. Ήταν αρκετά βιαστικός, αλλά είχε υπομονή να δουλέψει την αθλητικότητά του. Έχει αυξήσει τις συνθήκες και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Τα περισσότερα στοιχεία του βελτιώθηκαν".

Τέλος ο έμπειρος τεχνικός απάντησε σε δύο ερωτήσεις:

Θεωρείται ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού στον Δικέφαλο;

"Γιατί όχι; Έχει και χαρίσματα που θα τα περάσει τον κόσμο, να ξέρετε ότι είναι αγαπησιάρης παίκτης. Θα τον λατρέψει η εξέδρα του ΠΑΟΚ, θα τον αγαπήσει γιατί είναι φαντεζί".

Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες;

"Γιατί ποια ελληνική ομάδα δεν θα τον ήθελε; Υπήρχε γενικό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, γρήγορα η Ελλάδα ανακάλυψε το ταλέντο του. Όταν πήγα στον Παναιτωλικό τον βρήκα να παίζει και να μην παίζει. Αλλά ο τρόπος που επιλέξαμε για να τον προσαρμόσουμε, ήταν η βοήθεια που πήρε από το τεχνικό τιμ και τους αρχηγούς της ομάδας. Τον στηρίξαμε και τα κατάφερε. Σε ένα φιλικό που είχαμε δώσει με μία ομάδα από τη Ρουμανία, ήρθε μετά το τέλος του αγώνα ο αντίπαλος προπονητής και με ρωτούσε πού βρήκαμε αυτόν τον παίκτη, γιατί έκανε τη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους".

Διαβάστε ακόμη...