«Η πιο πλήρης εμφάνιση του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Λίγο προτού επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη, ο Τέλης Ζουρνατζίδης μίλησε στον Libero 107.4 για την μεγάλη εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους «24» του Basketball Champions League.
Πηγή: paok24.com
«Η πιο πλήρης εμφάνιση του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είμαστε στο αεροπλάνο, λίγο πριν "πετάξουμε" από την Φρανκφούρτη. Ήρθαν δέκα... κομάντο να μας δουν και η παρουσία τους είχε την σημασία του σαν γεγονός. Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν γιατί είναι σημαντικό σε αυτές τις βόρειες έδρες να έχεις κόσμο. Τα παιδιά έδωσαν κατευθείαν το χρώμα τους στο παιχνίδι..." ανέφερε στο πρώτο σχόλιο ο Τέλης Ζουρνατζίδης.

Για το αν είδαμε τον πιο ολοκληρωμένο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Βέντσπιλς: "Ήταν η πιο πλήρης εμφάνιση και σε ποιότητα και σε χρόνο. Αν ρίξετε μια ματιά στο σκορ, στο ημίχρονο μας είχαν δώσει 20 πόντους παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Εκτιμώ πως μετά από διάφορους τραυματισμούς, αλλαγές παικτών, αποχωρήσεις, αυτό ήταν το πρώτο δεκαήμερο φυσιολογικής λειτουργίας της ομάδας και κατά δεύτερον το πιο σημαντικό είναι πως άρχισαν όλοι, και αυτοί που ήταν εδώ και όσοι ήρθαν, να καταλαβαίνουν πως θα κάνουν τον διπλανό τους καλύτερο..."

Για το που αποδίδει την εξαιρετική εικόνα των "ασπρόμαυρων": "Ο καθένας αρχίζει να νιώθει τον άλλον πιο δυνατό συμπαίκτη, να δυναμώνει η ομάδα. Αυτό βγήκε προς τα έξω. Ήταν μια φυσιολογική κατάληξη για εμάς που βλέπουμε ότι το έχουν. Ο Βαγγέλης χτες έκανε ένα παιχνίδι σαν αυτό που γνωρίζουμε. Βρίσκει τα πατήματά του, τις ανάσες του, όλα...".

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Κολοσσό Ρόδου και Άρη: "Είναι δυο παιχνίδια πολύ σημαντικά για την εξέλιξη τους πρωταθλήματος. Αυτά θα μας δώσουν και το μεγάλο αβαντάζ. Ήδη τον Άρη τον κερδίσαμε στον α΄γύρο, αν καταφέρουμε να τους κάνουμε το 2-0, αποκτάμε μεγάλο πλεονέκτημα γιατί είναι βασικοί αντίπαλοι για την τέταρτη θέση".

Για την συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ: "Αντιμετωπίζουμε την συνέχεια της διοργάνωσης με σοβαρότητα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένας στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά βλέποντας τι έκανε η ομάδα μέσα στον όμιλο καθώς και την κατάσταση, είμαστε αισιόδοξοι".

Για την αντικατάσταση του Τέιλορ: "Στη θέση του Τέιλορ, ο ΠΑΟΚ έχει Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο και κατα περίσταση Πέινερς, όταν παίζουμε με κοντά σχήματα. Aυτοί ειναι καλοί εως άριστοι στα καθήκοντα τους. Χτες ξεκίνησε ο Βαγγέλης, ήταν εξαιρετικός, ακολούθησε ο Λίνος έδωσε κατευθείαν πράγματα. Να φέρουμε έναν παίκτη για να παίζει που; Ποια θα είναι η θέση του; Σαφώς το ζητούμενο είναι το καλύτερο. αλλά στόχος φέτος του ΠΑΟΚ είναι δυο νεαρά παιδιά -που είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα γιατί έχουν συμβόλαια- να γίνουν πρωταγωνιστές".

Διαβάστε ακόμη...