Διαπραγματεύσεις τέλος!

Από inpaok.com: Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Ρεν ολοκληρώθηκαν και ο Δικέφαλος περιμένει πλέον την απάντηση των Γάλλων, για την απόκτηση του Πέντρο Ενρικε.
Πηγή: inpaok.com
Διαπραγματεύσεις τέλος!

Οι ασπρόμαυροι που έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ανέβασαν την προσφορά τους και έδωσαν όσα ήθελαν οι Γάλλοι. Αρχικά ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 800.000 ευρω αλλά η τελική συμφωνία είναι για ένα ποσό που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πλέον δεν υπάρχει τίποτα να εμποδίζει την πραγματοποίηση της μεταγραφής, εκτός του γεγονότος ότι η Ρεν έχει ξεμείνει από εξτρέμ και δεν έχει δώσει ακόμη το «πράσινο φως» για να φύγει ο Ενρίκε.

Ο 26χρονος εξτρέμ την Δευτέρα ενημέρωσε για άλλη μία φορά πως δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στην ομάδα του, πιέζει με τον τρόπο του (ήταν εκτός αποστολής στο προηγούμενο αγώνα) και έχει ήδη... πακετάρει τα πράγματα του με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Η μόνη περίπτωση να μην γίνει η μεταγραφή, είναι να κάνει η Ρεν πίσω, επειδή δεν πήρε ποδοσφαιριστή αλλά αυτό σύμφωνα με όσα λένε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν μοιάζει πιθανό. Πάντως έχουν για καλό και για κακό έναν άλλον ποδοσφαιριστή «σταντ μπάι».

Διαβάστε ακόμη...