Η φυγή Ροντρίγκες, Τζαβέλλα αποδυνάμωσε την ομάδα

Από metrosport.gr : Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος, την εικόνα του Δικεφάλου και την κινήσεις ενίσχυσης στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
Η φυγή Ροντρίγκες, Τζαβέλλα αποδυνάμωσε την ομάδα

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πρωτάθλημα: «Βλέποντας τη βαθμολογία, παρατηρούμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και ένα δύσκολο στα Γιάννενα που εάν κερδίσει η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Οι ευχάριστες εκπλήξεις όπως η Ξάνθη είναι θετικό για το πρωτάθλημα, σημαίνει ότι γίνεται πιο δυνατό και ότι επί ίσοις όροις διεκδικούνται κάποιες θέσεις».

Για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες και αυτό φαίνεται από την αγωνιστικότητα που δείχνουν, η διαφορά τους είναι μόνο στο βαθμολογικό πίνακα. Δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά από τον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα αλλά από εκεί και πέρα έχει πεντάδα και να διεκδικήσει την πρωτιά σε αυτήν. Και να αποδείξει ότι η φετινή χρονιά δεν πήγε χαμένη και εάν δεν έχει και άλλες απώλειες μέσα στην Τούμπα θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα φτάσει και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση».

Για το εάν οι ενέργειες που γίνονται είναι προς αυτήν την κατεύθυνση: «Την τελευταία πενταετία το ότι δεν διεκδικεί πρωτάθλημα είναι πολύ σοβαρό. Γίνεται μια προσπάθεια να δυναμώσει η ομάδα και φέτος παίζει καλό ποδόσφαιρο. Απλώς από τη στιγμή που έφυγαν Ροντρίγκες και Τζαβέλλας που ήταν δύο βασικοί παίκτες, η ομάδα αποδυναμώθηκε και εάν διεκδικείς πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League θεωρώ ότι η ομάδα έπρεπε να δυναμώσει και όχι να αποδυναμωθεί. Το πρόσωπο είναι πάρα πολύ καλό χωρίς τραυματισμούς. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά στο επιθετικό κομμάτι υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω ότι θα υπάρχουν καλύτερες λύσεις με Πρίγιοβιτς και Ουάρντα. Σαν ποδοσφαιριστής όταν είμαι σε ομάδες χωρίς βλέψεις και με τους στόχους να έχουν χαθεί, κάποια στιγμή σκέφτομαι κάτι διαφορετικό. Βλέπουμε και τον Κλάους να μην είναι ο Κλάους των προηγούμενων ετών αλλά για να γίνει μια ομάδα μεγάλη πρέπει να έρχονται και όχι να φεύγουν».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι νωπή η μνήμη του 0-1 του ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα. Ήταν τυχεροί και έβαλαν γκολ. Όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Το σημερινό παιχνίδι είναι σημαντικό και για τα Γιάννεναν και για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω να έχει πρόβλημα αλλά εάν το παιχνίδι πάει στη δύναμη εκεί ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα γιατί τα Γιάννενα παίζουν δυνατά μέσα στην έδρα τους. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Για την Εθνική ομάδα: «Τελείωσαν οι υποχρεώσεις. Η τελική φάση θα γίνει το καλοκαίρι του 2017. Στις 26 Ιανουαρίου θα γίνει κλήρωση για την επόμενη διοργάνωση. Είχαμε κάνει κάτι φιλικά τον Νοέμβριο. Για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα γίνουν πάλι φιλικά. Είμαστε στα φιλικά ακόμη και τα επίσημα θα ακολουθήσουν».

Για το εάν υπάρχει καλή φουρνιά που δημιουργεί ελπίδα για επιτυχία: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε μια προσπάθεια από τον Μπέντο με τον Μανθάτη, τον Ανδρούτσο και τον Ρέτσο που παίζουν και στην Εθνική, τον Γαλανόπουλο, τον Ορφανίδη, τον Χατζηγιοβάννη. Όλα αυτά είναι ενθαρρυντικά αλλά θα θέλαμε περισσότερους Έλληνες στη Σούπερ Λιγκ».

Διαβάστε ακόμη...