Πίστη για νίκη υπέρβασης στον 10ήμερο «Γολγοθά»

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ ξεκινά ένα δύσκολο δεκαήμερο με τρεις σερί αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αρχής γενομένης από αυτήν κόντρα στον ΠΑΣ.
Πηγή: metrosport.gr
Πίστη για νίκη υπέρβασης στον 10ήμερο «Γολγοθά»

Το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα δίνει απόψε το βράδυ (19:30) ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Ζωσιμάδων με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Ο Δικέφαλος σε διάστημα δέκα ημερών καλείται να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον ΠΑΣ (απόψε), τον Παναιτωλικό (την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο) και την ΑΕΛ (την 1η Φεβρουαρίου στην Λάρισα). Ενδιάμεσα, την ερχόμενη Πέμπτη ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου.

Είναι ξεκάθαρο, όπως άλλωστε δήλωσε ο Βλάνταν Ιβιτς, πως ο Δικέφαλος πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας τους αντιπάλους του, αρχής γενομένης από σήμερα, για να αποδείξουν άπαντες πως πιστεύουν στην υπέρβαση και την αντεπίθεση στο Πρωτάθλημα.

Απόψε το ματς θα διεξαχθεί σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η κατάσταση του οποίου είχε επιβαρυνθεί από την χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών. Και με την προοπτική της σημερινής βροχόπτωσης (σύμφωνα με την ΕΜΥ), άπαντες αντιλαμβάνονται πως ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι ο πλέον κατάλληλος.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...