Ο Κούπερ στο πλευρό του Ουάρντα!

Από gazzetta.gr: Ο Εκτορ Κούπερ βρέθηκε ενώπιον των Αιγύπτιων δημοσιογράφων, που καλύπτουν το Κόπα Άφρικα, και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νέου αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο Κούπερ στο πλευρό του Ουάρντα!

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση του Κόπα Άφρινα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ουγκάντα, όπου με τη νίκη (1-0) της η Αίγυπτος διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Ο Ουάρντα αγωνίστηκε πίσω από τους δύο επιθετικούς στο «4-4-2» το επέλεξε ο Κούπερ στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, σε μια προσπάθεια να φτάσει, όπως και έγινε, η Αίγυπτος στο γκολ. Βαθμολογήθηκε με 6,5 από τον αιγυπτιακό Τύπο, αλλά άκουσε τον προπονητή του να τον υπερασπίζεται στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στο ταλέντο του Ουάρντα, ωστόσο εξακολουθεί να είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής, που δεν έχει εμπειρία από την εθνική ομάδα», είπε αρχικά ο Κούπερ για να προσθέσει: «Πώς θα μπορούσε να έχει εμπειρία όταν έχει παίξει μόλις επτά παιχνίδια. Είναι δυνατόν σ' ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι και να θέλουμε να του φορτώσουμε όλη αυτή τη μεγάλη ευθύνη;»

Μάλιστα ο πρώην τεχνικός του Άρη τόνισε: «Ο καθένας σας είδε πως ανταποκρίθηκε ο Ουάρντα στο διάστημα το οποίο αγωνίστηκε».

Ο Κούπερ έχει να λύσει ένα εξωαγωνιστικό πρόβλημα το οποίο προέκυψε λίγο μετά την αλλαγή του Ραμαντάν Σομπί και την είσοδο του Ουάρντα στο παιχνίδι. Ο Αιγύπτιος μέσος της Στόουκ αντέδρασε κλωτσώντας ένα μπουκάλι με νερό κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία.

Η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (25/1) την Γκάνα στον αγώνα όπου θέλει ένα βαθμό για να τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα.

 

Διαβάστε ακόμη...