«Χωρίζουν» Χαρίσης – Κοροβέσης

Στη λίστα των παικτών που θα δοθούν δανεικοί, είναι και το όνομα του Νίκου Κοροβέση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της περιόδου και είναι προτιμότερο να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια σε κάποια άλλη ομάδα και να επιστρέψει το καλοκαίρι πιο έτοιμος για την προετοιμασία του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Χωρίζουν» Χαρίσης – Κοροβέσης

Η αποχώρηση του Κοροβέση αφήνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ μόνο τον Λέοβατς ως καθαρόαιμο αμυντικό για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ιβιτς ποντάρει σε δυο παίκτες για να καλύψουν τον Κροάτη εφόσον χρειαστεί. Στον Κρέσπο που έχει αγωνιστεί στην συγκεκριμένη θέση με επιτυχία αλλά και στον Μάτος. Ο Βραζιλιάνος για μια ολόκληρη χρονιά στην Ουκρανία είχε αγωνιστεί αριστερά και μάλιστα με επιτυχία.

Αντίθετα με τον Κοροβέση, ο Χαρίσης (οι δυο παίκτες είχαν αποκτηθεί «πακέτο» από τον ΠΑΣ Γιάννινα), σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παραμείνει στην Τούμπα. Η τεχνική ηγεσία δεν προτίθεται να εισηγηθεί τον δανεισμό του καθώς εκτιμά ότι θα χρειαστεί παίκτες στη μεσαία γραμμή με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ. Εκτός και αν αλλάξουν τα δεδομένα μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ενδεχόμενο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκλείσουμε.

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση ενός χαφ, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου όμως, όλα μπορεί να αλλάξουν. Αν εντοπιστεί παίκτης που μπορεί να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση από την ΠΑΕ που μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες νικήσεις. Έχει χρόνο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...