Αυτούς είχαν στη λίστα!

Από thessports.gr: Ανάμεσα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ επέλεξαν τον Πέντρο Ενρίκε!
Πηγή: thessports.gr
Αυτούς είχαν στη λίστα!

Η FORZA αποκαλύπτει που ήταν οι παίκτες, που είχαν ως εναλλακτικές επιλογές...

Ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» έδωσε στον προπονητή του ΠΑΟΚ μια λίστα με τους εξτρέμ, που θα ήταν οι κατάλληλοι για να αναπληρώσουν το κενό που άφησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης η πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατασαράι.

Αυτή η λίστα περιείχε ονόματα ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ιταλία.

Ο Μπρούνο Γκάμα (φωτο) της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ήταν μια εφικτή λύση, αφού ο Μίχελ γνώριζε τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στην Ουκρανία.

Ο παίκτης στις πρώτες διερευνητικές επαφές, που έγιναν από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν θετικός στο να έρθει στη Θεσσαλονίκη, αλλά ένας μυϊκός τραυματισμός τον έβγαλε εκτός λίστας του ΠΑΟΚ.

Ο Αντονι Μουνιέ της Μπολόνια ήταν επίσης μια από τις επιλογές, αλλά οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου έκριναν πως ο Γάλλος, αν και ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, δεν μπορεί έχει τα στοιχεία για να προσφέρει αυτά που έχουν ανάγκη οι «ασπρόμαυροι».

Μάλιστα, έπαιξε ρόλο και η ηλικία του, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λυών διανύει το 29ο έτος της ζωής του. Έτσι, στον ΠΑΟΚ προτίμησαν να στραφούν στην περίπτωση του Ενρίκε που είναι νεότερος (26 χρονών), αλλά και διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που ο ΠΑΟΚ
θέλει να διαθέτει ο αριστερός ακραίος επιθετικός του.

ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ιδιαίτερη περίπτωση ήταν αυτή του Σέρχιο Αραούχο. Ο επιθετικός της Λάς Πάλμας ήταν κάποια στιγμή ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ, καθώς δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και κρίθηκε πως μια μπορεί να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν στη Τούμπα έμαθαν πως ο Αραούχο τιμωρήθηκε από τις ισπανικές αρχές με ποινή φυλάκιση εννέα μηνών!

Ο Αργεντίνος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αποφάσισε να μπει το αυτοκίνητο του και να οδηγήσει μέχρι στο σπίτι του. Όμως, «έπεσε» σε έλεγχο της αστυνομίας όπου αρνήθηκε να περάσει από αλκοτέστ. Έτσι κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενος για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Όταν όλα τα παραπάνω έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έσβησαν αμέσως τον Σέρχιο Αραούχο από τη μεταγραφική τους λίστα και επέλεξαν τη λύση του Πέντρο Ενρίκε.

Διαβάστε ακόμη...