Γίνεται... 200άρης ο Στέφανος Αθανασιάδης στα Γιάννινα

Από metrosport.gr: Ξεχωριστό μπορεί να γίνει το αυριανό παιχνίδι στα Γιάννινα για τον Κλάους, ο οποίος αν αγωνιστεί συμπληρώνει 200 συμμετοχές στην Α' Εθνική.
Πηγή: metrosport.gr
Γίνεται... 200άρης ο Στέφανος Αθανασιάδης στα Γιάννινα

Ξεχωριστό μπορεί να γίνει για τον Στέφανο Αθανασιάδη το παιχνίδι στα Γιάννινα. Κι αυτό γιατί αν αγωνιστεί, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή, θα πιάσει τις 200 συμμετοχές στην Α' Εθνική, όλες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το ιδιαίτερο στην περίπτωσή του είναι ότι η συγκεκριμένη επίδοση θα έρθει φέτος που ο φορ του Δικεφάλου δεν έχει ακόμη πετύχει γκολ στη Σούπερ Λίγκα. Οπότε το κίνητρο να σκοράρει σ' αυτό το ματς γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Για να αντιληφθεί ο καθένας πόσο ασυνήθιστο είναι αυτό που συμβαίνει με τον Κλάους φέτος, αρκεί να επισημάνουμε δύο στοιχεία.

Πρώτον, ότι στα 199 ματς που έχει παίξει στην Α΄ Εθνική, έχει σημειώσει 71 γκολ, σχεδόν ένα τέρμα ανά τρεις αναμετρήσεις. Και δεύτερον, πως η μόνη σεζόν που δεν είχε σκοράρει στο Πρωτάθλημα ήταν το 2006-2007, όταν ο Παράσχος του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο με 13 λεπτά στο ΠΑΟΚ-Λάρισα.

Διαβάστε ακόμη...