Ο Γιορντάνοφ, o Στάροβιτς και το «στοπ» για Περέιρα (vds)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην Αθήνα όπου αύριο κοντράρεται (18:00) στην έδρα του Ηρακλή Χαλκίδας, την ώρα που στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του... αντί-Γκόμεζ.
Πηγή: paok24.com
Ο Γιορντάνοφ, o Στάροβιτς και το «στοπ» για Περέιρα (vds)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του νέου διαγώνιου για τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να κερδίζει η αλήθεια είναι, χρόνο μετά τα όσα έγιναν με το... φιάσκο του Λιγκ Καπ.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά εξετάζουν πλέον τρεις περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας και μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Φεντερίκο Περέιρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24, ο τελευταίος ήταν η πρώτη επιλογή ωστόσο δεν προχώρησε η μεταγραφή καθώς η ομάδα από την Αργεντινή ζήτησε αρκετά λεφτά ώστε να τον αφήσει ελεύθερο.

Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να πάρουν την οριστική απόφαση για τον διαγώνιο, όπου αυτή την ώρα εξετάζεται ο Σάσα Στάροβιτς, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αλλά και άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν δει το "φως" της δημοσιότητας.

Όσον αφορά τον Στάροβιτς (2.07), πρόκειται για έναν έμπειρο διαγώνιο με μεγάλο όνομα, ο οποίος αγωνίζεται στην Μιλάνο, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος παίκτης είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο την σεζόν 2010-11 και για αυτό το λόγο δεν κατάφερε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη πορεία στην καριέρα του. Όσον αφορά το κασέ του, είναι μεν υψηλό, ωστόσο όχι τόσο ώστε να φτάνει το ποσό των 100.000 ευρώ.

Σχετικά με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει φέτος με τις τρομερές εμφανίσεις του με την φανέλα της Κηφισιάς, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε και στους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις από τους ανθρώπους της ομάδας και το τεχνικό τιμ, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τους δυο αθλητές:

Διαβάστε ακόμη...