«Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλει»

Από paok24.com: Ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στην εικόνα της δικής του ομάδας, αλλά και σε αυτήν του πατέρα του.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλει»

Ο προπονητής της Δόξας, είπε αρχικά: «Παρά τα προβλήματα ήρθαμε προετοιμασμένοι για μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ίσως το καλύτερο πρώτο μας ημίχρονο στη χρονιά. Είχαμε κενά διαστήματα στα τελευταία 2 λεπτά της 3η περιόδου και δώσαμε στον ΠΑΟΚ μια διαφορά που δεν μπορούσε να γυρίσει. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να δούμε τι έγινε κι αφήσαμε το παιχνίδι να φύγει από τον έλεγχο μας. Καλή επιτυχία για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Βέντσπιλς. Εμείς θα παλέψουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπήρχαν παίκτες που έχασαν προπονήσεις. Με το σχήμα αυτό κερδίσαμε στο Ρέθυμνο και πιστέψαμε ότι θα κοντράρουμε και σήμερα τον ΠΑΟΚ».

Για την άμυνα της ομάδας του που μετά τους 11 πόντους της πρώτης περιόδου, δέχθηκε 73 στις άλλες τρεις: «Ο ΠΑΟΚ είχε 76 πόντους μέσο όρο πόντων στην επίθεση. Είμαστε άπειρη ομάδα και δεχόμαστε πόντους από το τρανζίσιον. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε μεγάλα σουτ. Στο 2ο ημίχρονο κάναμε μόλις 4 ασίστ και γενικότερα δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας».

Για τη μάχη της παραμονής και πόσες νίκες θα χρειαστούν: «Η ομάδα ξεκίνησε μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Λογικά θα ήμασταν πιο πίσω κι είμαστε τελευταίοι. Παίζουμε πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Σε δύο παιχνίδια εντός είχαμε κάποιες δυσκολίες και χάσαμε ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Έχουμε εμπιστοσύνη στο ροστερ κι ελπίζουμε να δικαιωθούμε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ξεκίνησε μουδιασμένα λόγω και της ήττας από την Όλντενμπουργκ. Στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και κατάφερε να πάρει μια διαφορά που του εξασφάλισε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και παίρνει τα παιχνίδια που θέλει».

Διαβάστε ακόμη...