ΟΚ με Ενρίκε, «ψάχνουν» για τον Μιγιαΐλοβιτς (vid)

Από metrosport.gr: Την περίπτωση του 23χρονου διεθνή Σέρβου μέσου που έμεινε ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ εξετάζουν στον ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
ΟΚ με Ενρίκε, «ψάχνουν» για τον Μιγιαΐλοβιτς (vid)

Εντός του διημέρου που διανύουμε εκτιμάται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ Πέντρο Ενρίκε της Ρεν.

Ο Ενρίκε έμεινε χθες εκτός αποστολής από τον προπονητή του και στη Γαλλία υποστηρίζουν πως η απόφαση μόνο τυχαία δεν είναι. Κυρίως διότι ο Βραζιλιάνος πιέζει έντονα για να έρθει στον ΠΑΟΚ ενώ η Ρέν ουσιαστικά είναι έτοιμη να πει το τελικό Ο.Κ. για την παραχώρησή του. Ο Ενρίκε βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας και όταν ολοκληρωθεί η απόκτησή του, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό στα άκρα.

Ο Ιβιτς προχθές το βράδυ, είπε στις δηλώσεις του πως το θέμα του εξτρέμ είναι σε πρώτη προτεραιότητα, περιμένοντας και την τυπική ολοκλήρωση του. Οσο για τον Ουάρντα, όπως είχε αποκαλύψει η «Μ», το ζήτημα είναι τελειωμένο, απλά ο παίκτης θα έρθει μετά τις υποχρεώσεις του (όπως δήλωσε στο Metropolis 95.5) με την Εθνική Αιγύπτου.

Παράλληλα στα χέρια του μεγαλομετόχου βρίσκεται και η πρόταση για τον 23χρονο Βόσνιο μέσο Χάρις Ντούλιεβιτς της Σαράγεβο, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε ο Τσίμιροτ. Ο μεγαλομέτοχος θα αποφασίσει σχετικά για το θέμα.

Ακόμη έγινε γνωστό πως ο 23χρονος Σέρβος μέσος Σρέτζαν Μιγιαΐλοβιτς έμεινε ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ, ομάδα από την οποία ήρθε ο Μπίσεσβαρ. Την περίπτωση του Μιχαίλοβιτς ψάχνουν στον ΠΑΟΚ, αφενός για να διαπιστώσουν γιατί έμεινε – ξαφνικά- ελεύθερος ένας τόσο ποιοτικός παίκτης και αφετέρου για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν για την περίπτωσή του. Ο Μιχαίλοβιτς είχε πάει στην Καϊσέρισπορ με εισήγηση του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Δείτε τον Μιγιαΐλοβιτς σε δράση

 

Διαβάστε ακόμη...