"Τελικός" για Ουάρντα

Από paok24.com: Στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα κόντρα στο Μάλι, η Αίγυπτος δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη (0-0) και ίσως ο βαθμός της ισοπαλίας να ήταν και θετικός βάσει της εικόνας του αγώνα.
Πηγή: paok24.com
"Τελικός" για Ουάρντα

Σήμερα στις 21:00 όμως, οι "Φαραώ" είναι υποχρεωμένοι να κάμψουν την αντίσταση της Ουγκάντα που στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Γκάνα με 1-0, εάν θέλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τον αγώνα με το Μάλι ο Αμρ Ουάρντα τον παρακολούθησε από τον πάγκο μιας και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν τον χρησιμοποίησε ούτε δευτερόλεπτο, με τον 23χρονο Αιγύπτιο να περιμένει σήμερα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εάν πάντως η Αίγυπτος δεν καταφέρει να φτάσει στη νίκη, εκ των πραγμάτων θα αυξηθούν οι πιθανότητες ο Ουάρντα να επιστρέψει στην Ελλάδα στις 26 ή στις 27 Ιανουαρίου, από τη στιγμή που η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται στις 25 του μήνα, όπου οι "Φαραώ" αντιμετωπίζουν την Γκάνα. Ο ίδιος πάντως έχει υπογράψει το συμβόλαιο που τον "δένει" με τον ΠΑΟΚ, με το μόνο που απομένει να είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...