«Φορ σαν τον Κλάους δύσκολα βγαίνουνε»

Από arenafm.gr: Ο Άρης Καρασαββίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Φορ σαν τον Κλάους δύσκολα βγαίνουνε»

«Για την περίπτωση του Κλάους. Ο επιθετικός είναι θέμα ψυχολογίας. Πρέπει να έχει υποστήριξη και γερή κράση. Αν αφήσεις να σε πάρει από κάτω τελείωσες. Δεν τον βοηθάμε και οι υπόλοιποι. Φορ σαν τον Κλάους δύσκολα βγαίνουνε. Επιθετικός που στις τρεις ευκαιρίες θα σου βάλει γκολ είναι δύσκολο. Ο Κλάους είναι τέτοιος παίκτες. Μα με Άγιαξ έκανε τρεις ευκαιρίες και έβαλε ένα γκολ. Οι άλλοι που ήταν;

Θυμάμαι με τον Σμολ. 6-7 ευκαιρίες κι έβαζε ένα γκολ. Μπότσιεκ, Μπάνον το ίδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώμε τα παιδιά μας. Πιο ΠΑΟΚτσής από τον Κλάους δεν υπάρχει στην ομάδα.

Εξαρτάται και από τον χαρακτήρα. Εμένα τα προσωπικά δεν άφηνα να με επηρεάσουν. Ξεχνούσα τα πάντα την ώρα του παιχνιδιού. Αν έχεις πρόβλημα πήγαινε στον προπονητή πας στον προπονητή και του λες έχω πρόβλημα άσε με έξω. Γιατί ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει στη ζωή σου.

Εμένα ο ΠΑΟΚ μου αρέσει πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά. Βλέπεις ποδόσφαιρο, γκολ, αυτοματισμούς, παίκτες που παλεύουν. Το θέμα είναι η συνέχεια. Να μην γκρεμίσουμε αυτό που χτίσαμε.

Λέγανε γιατί πούλησε τον Ροντρίγκεζ. Έτσι είχε γίνει και με τον Μουσλίμοβιτς που δεν τον πουλήσαμε και μετά την επόμενη χρονιά τον έκραζαν.»

Διαβάστε ακόμη...