"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ"

Από paok24.com: Ο τεχνικός της σερβικής ομάδας Σάσα Στεφάνοβιτς παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στα κρίσιμα σημεία και συνεχάρη την ομάδα του Δικεφάλου για την πρόκριση της στην επόμενη φάση.
Πηγή: paok24.com
"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ"

Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ υπογράμμισε ότι η πρόκριση για την ομάδα του χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι στη Σερβία.

"Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση. Όσον αφορά την ομάδα μου είμαι υπερήφανος για αυτό που δείξαμε εδώ στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω την ευκαιρία την χάσαμε στην έδρα μας, όταν δεν παίξαμε καλά. Από την άλλη λυπάμαι που δεν πήγαμε στο χρυσό σετ, ενώ είχαμε και δύο ματς μπολ. Λυπάμαι και για δύο αποφάσεις των διαιτητών υπέρ του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ο διαιτητής από τα Σκόπια δεν είναι άξιος να βρίσκεται σε τέτοιους αγώνες. Όπως και να έχει ότι καλύτερο στον Βλάντο Πέτκοβιτς, αλλά και τον Γ. Καλμαζίδη για τη συνέχεια. Ειλικρινά πιστεύω ότι η Ευρώπη θα ακούσει για την πορεία της Νόβι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που την ξέρουν στην Ευρώπη και πάλι συγχαρητήρια".

Από την πλευρά του ο Μπέντζαμιν Ντάτσα σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση του. Μετά τον πρώτο αγώνα ξέραμε τι μας περιμένει στη Θεσσαλονίκη. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου θέλαμε να καταφέρουμε κάτι περισσότερο, αν και ξέραμε την εμπειρία των παικτών του ΠΑΟΚ. Δώσαμε την καρδιά και την ψυχή στο γήπεδο, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ελπίζω στο μέλλον να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε. Ότι καλύτερο εύχομαι στον δικό μας Βλάντο Πέτκοβιτς".

Διαβάστε ακόμη...