«Μας στοίχισε η αποβολή…»

Από arenafm.gr: Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος, τόνισε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια άσχημη περίοδο για την ομάδα, ενώ σχολίασε ότι η αποβολή του Μεντί, στοίχισε στην ομάδα του.
Πηγή: arenafm.gr
«Μας στοίχισε η αποβολή…»

Όσα είπε ο προπονητής του Λεβαδειακού στην συνέντευξή Τύπου:

Αρχικά ανέφερε: «Από την αρχή ξέραμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε για να σκοράρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε μια ευκαιρία σε κανονική ροή αγώνα, αυτή του γκολ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο παρά την αποβολή και πιστεύω ότι το σκορ αδικεί την προσπάθεια των παικτών μου και το πόσο τρέξαμε. Είναι ένας δύσκολος μήνας, έχουμε πολλές απουσίες, αρκετούς ανέτοιμους παίκτες όμως θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση».

Για την συνέχεια του Λεβαδειακού τόνισε: «Ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Έχουμε παιχνίδια ανά 3-4 μέρες και δεν προλαβαίνουμε να δουλέψουμε όσο θέλουμε. Με κάποιες επιστροφές και με τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μου, είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός δεν φάνηκε απειλητικός είπε: « Μας επηρέασε η απουσία κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών. Παίξαμε με παιδιά που δεν ήταν βασικοί το τελευταίο διάστημα. Δουλεύουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κυρίως ομάδες ίδιου βεληνεκούς με μας και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι με το πάθος των παιδιών θα τα καταφέρουμε».

Για την ένταση στην αποβολή του Μεντί δήλωσε: «Δεν είδα τη φάση γιατί ήμουν σε κάποια απόσταση. Φορτωθήκαμε κάρτες από την αρχή και μας στοίχισε η αποβολή του Μεντί».

Διαβάστε ακόμη...