Ο Ενρίκε προπονείται μόνος

Από sport24.gr: Πέδρο Ενρίκε και ΠΑΟΚ περιμένουν η Ρεν να βρει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου ακραίου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Πηγή: sport24.gr
Ο Ενρίκε προπονείται μόνος

Μπορεί χθεσινά (18/1) δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι παρατηρήθηκε μικρή διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ρεν σχετικά με την αγορά των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου Πέντρο Ενρίκε απ΄τον "Δικέφαλο", ωστόσο οι πληροφορίες που συνέλεξε το Sport24.gr από τη Γαλλία συμφωνούν με αυτές που δίνει και η πλευρά του ΠΑΟΚ για το θέμα.

Η Ρεν ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του 26χρονου Βραζιλιάνου για να ανάψει το "πράσινο φως" για τη μετακίνησή του. Πριν λίγες μέρες είχε πουλήσει και τον Ντεπ, έναν ακόμη ακραίο, στη Βόλφσμπουργκ (έναντι 8,5 εκατ. ευρώ) και γι' αυτό[προσπαθεί να βρει άμεσα έναν ακραίο.

Πάντως, χθες (18/1) ο Ενρίκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη διάρκεια της προπόνησης της γαλλικής ομάδας, γεγονός που δείχνει σε ποια κατάσταση βρίσκεται η σχέση του με τη Ρεν. Πάντως, οι πληροφορίες που συλλέξαμε από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Ρεν είναι μία ομάδα που κουβαλά τη φήμη ότι καθυστερεί πολύ στις διαπραγματεύσεις της για μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμη...