Εκεί ρίχνει το βάρος ο Ίβιτς

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με φόντο το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (19/1, 17.15) με τον Βλάνταν Ίβιτς να ρίχνει το βάρος στις στημένες φάσεις...
Πηγή: paok24.com
Εκεί ρίχνει το βάρος ο Ίβιτς

Στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση του Δικεφάλου, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στο κομμάτι της τακτικής, και κυρίως στις στημένες φάσεις.

Η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα ανάγκασαν τον προπονητή του ΠΑΟΚ στην αναπροσαρμογή των πλάνων του δεδομένου πως ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας θα είναι επιβαρυμένος και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σύμμαχος των δυο ομάδων.

Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις ως μια πηγή κινδύνου για τον αντίπαλο, από την στιγμή που λόγω συνθηκών δεν θα είναι εφικτό ο ΠΑΟΚ να παίξει το ποδόσφαιρο που γνωρίζει...

Επιπλέον, το γεγονός πως στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι "ασπρόμαυροι" αναλώθηκαν σε μια... φλύαρη υπεροχή, χωρίς να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις (είχαν τουλάχιστον 14 κόρνερ), δεν ικανοποίησε τον Ίβιτς, ο οποίος και διαμόρφωσε ανάλογα το πρόγραμμα της προπόνησης με φόντο την αποτελεσματικότητα που απαιτείται σήμερα.

Διαβάστε ακόμη...