«Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ»

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε επιτέλους σέντερ φορ, που το επιθυμούσε από το καλοκαίρι, και το μεσημέρι ανακοίνωσε την ήδη γνωστή συμφωνία με τον Πρίγιοβιτς Ο Σέρβος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Δικεφάλου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα και πως θέλει να αποδείξει την αξία του, ακτινογραφώντας στην ουσία τον εαυτό του. Εμείς ψάξαμε να βρούμε έναν ειδικό του πολωνικού πρωταθλήματος (Estraklasa) για να μας αναλύσει τα στοιχεία του παίκτη. Αυτός που θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα από όλους στην Ελλάδα είναι ο Κωνσταντίνος Καραναστάσης, ο αναλυτής αγώνων της Estraklasa στην Kingbet.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ»

Ξεκινήσαμε τις ερωτήσεις μας για το αν είναι καλή επιλογή, σε κάτι που ήταν κατηγορηματικός ο Κωνσταντίνος. «Πολύ καλή επιλογή» μας απάντησε και συνέχισε αναφέροντας τα θετικά του στοιχεία. Ο «Πολωνός» της Kingbet μας τόνισε ότι έχει πολύ καλή κεφαλιά, στοιχείο που είναι ένα από τα δυνατά του σημεία λόγω και του ύψους του.

«Εχει εξαιρετικές τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή και ακόμη καλύτερες με πλάτη στο τέρμα» μας είπε ο Κωνσταντίνος για τον Σέρβο «γίγαντα» που πρόσθεσε στη μηχανή του ο Δικέφαλος. «Το εξωτερικό του φάλτσο είναι τρομερό» και αυτό φάνηκε και στο πρώτο γκολ που πέτυχε φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ κόντρα στην Ντόρτμουντ».

Όταν ρωτήσαμε τον Κωνσταντίνο τι είδους παίκτης είναι ο Σέρβος, η απάντηση ήταν λακωνική: «Είναι παίκτης τύπου Ιμπραΐμοβιτς». Στο τέλος ο Κωνσταντίνος μας αποκάλυψε πως αν το καλοκαίρι δεν γίνουν καλές κινήσεις επιθετικών από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, τότε ο Σέρβος μπορεί του χρόνου να χριστεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Φυσικά όλα θα φανούν στο γήπεδο καταλήξαμε στη συζήτησή μας αλλά τα στοιχεία τα έχει για να διαπρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...