«Θα ξεσηκώσει την Τούμπα ο Πέδρο Ενρίκε»

Από arenafm.gr: Ο Ρολφ Φρίγκερ μίλησε στον Arena fm και για τον Πέδρο Ενρίκε και για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τα δύο νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Θα ξεσηκώσει την Τούμπα ο Πέδρο Ενρίκε»

«Γνωρίζω τον Ενρίκε γιατί τον είχα παίκτη στην Ζυρίχη. Πέρα από πολύ καλός χαρακτήρας, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ντριμπλέρ, πάρα πολύ δυνατό στο ένας εναντίον ενός. Είναι εκρηκτικός, γρήγορος και πολύ θεαματικός εξτρέμ.

Μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πτέρυγες με την ίδια επιτυχία, αλλά και κεντρικός πίσω από τον επιθετικό. Προσαρμόζεται ανάλογα με τη θέση.

Είναι παίκτης που θα αρέσει σίγουρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί είναι φοβερός ντριμπλέρ και ενθουσιάζει την εξέδρα. Θα ξεσηκώσει την Τούμπα, πιστεύω.

Όσο για τον Πρίγιοβιτς, όταν εγώ ήμουν στην Σεντ Γκάλεν αυτός αγωνιζόταν στους νέους της ομάδας ήταν 14-15 ετών. Πρόκειται για πολύ αθλητικό κορμί, δυνατό επιθετικό, πολύ πιεστικό στις προσωπικές μονομαχίες και κυρίως με έφεση στο σκοράρισμα.

Έφυγε νωρίς για την Ιταλία, αλλά έκανε βήματα μπροστά στην καριέρα του. Το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκεται πάντα στη σωστή θέση και μυρίζεται το γκολ.

Διαβάστε ακόμη...