Συμβόλαιο μεγαλύτερο του Μπερμπάτοφ θέλει ο Καρτάμπια

Από metrosport.gr: O διεθνής με την U-20 της Αργεντινής ποδοσφαιριστής ζητά ετήσιες απολαβές μεγαλύτερες από αυτές που είχε ο Βούλγαρος φορ στον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
Συμβόλαιο μεγαλύτερο του Μπερμπάτοφ θέλει ο Καρτάμπια

Μία από τις περιπτώσεις με τις οποίες ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι του Φεντερίκο Καρτάμπια, του 23χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Βαλένθια, για τον οποίο οι «νυχτερίδες» έχουν βγάλει πωλητήριο. Οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας δεν είναι το πρόβλημα, καθώς το 1,5 εκατ. ευρώ που ζητά για να τον παραχωρήσει δεν είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα «κολλάει» και δύσκολα θα ξεκολλήσει στις πολύ μεγάλες απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο διεθνής με την U-20 της Αργεντινής ποδοσφαιριστής ζητά ετήσιες απολαβές μεγαλύτερες από αυτές που είχε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ (ο Βούλγαρος αμειβόταν περίπου με 2 εκατ. ευρώ ετησίως). Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή του. Εκτός κι αν αλλάξει εντυπωσιακά στάση και κατεβάσει τα «θέλω» του σε λογικά επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη...