Ανάσες πριν τον… Γολγοθά

Από inpaok.com: Το ρεπό που τους έδωσε την Κυριακή (15/1) ο Βλάνταν Ίβιτς, με αφορμή την αναβολή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στη Λάρισα, θα εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Ανάσες πριν τον… Γολγοθά

Οι «ασπρόμαυροι», θα επιστρέψουν την Δευτέρα (16/1), στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για τους συνεχόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ, που ακολούθουν.

Ο ΠΑΟΚ σε διάστημα 15 ημερών καλείται να δώσει τέσσερις αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αρχής γενομένης από το ματς με τον Λεβαδειακό στη Τούμπα την Πέμπτη (19/1 17:15), για την 16η αγωνιστική της Super League. Στη συνέχεια ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα (23/1 19:30), στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος μετά το ματς στα Ιωάννινα, θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στο ματς-ρεβάνς του 0-2 στο Αγρίνιο, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ με τα «καναρίνια» θα τα πει ξανά εκτός έδρας στις 29 Ιουναρίου (17:15), κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρώτο μήνα του 2017.

Διαβάστε ακόμη...