Αφαίρεση βαθμών για δηλώσεις και ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας

Από sdna.gr: Η FIFA έχει παροτρύνει τη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ να αλλάξει τον Πειθαρχικό Κώδικα, ο οποίος θα προβλέπει μέχρι και αφαίρεση βαθμών για όσες ομάδες ρίχνουν τα «βέλη» τους στους διαιτητές!
Πηγή: sdna.gr
Αφαίρεση βαθμών για δηλώσεις και ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας

Οι δηλώσεις παραγόντων, παικτών, προπονητών, αλλά και οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ κατά των διαιτητών αναμένεται να σταματήσουν άμεσα ύστερα από τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Documento» η FIFA έχει παροτρύνει την διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ να συμπεριλάβει διάταξη στον Πειθαρχικό Κώδικα, η οποία θα αποτρέπει τις ΠΑΕ να εκδώσουν ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας και της ΚΕΔ.

Μάλιστα, θα προστεθεί άρθρο που θα προβλέπει κλιμακωτές ποινές για τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τις ΠΑΕ που στρέφονται κατά των διαιτητών και η ποινή μπορεί να φτάσει μέχρι αφαίρεση βαθμών της ομάδας τους στο πρωτάθλημα!

Αυτή η αλλαγή είναι πολύ πιθανό να συμβεί τη φετινή σεζόν και παρά το γεγονός πως μεσούσης της περιόδου απαγορεύεται να τροποποιηθούν οι κανονισμοί, αυτό θα ξεπεραστεί με παρέμβαση της FIFA η οποία και θα επιβάλει στην ΕΠΟ την αλλαγή του Πειθαρχικού Κώδικα.

Διαβάστε ακόμη...