Ο ΠΑΟΚ, ο Ενρίκε και ο… Φρίνγκερ! (pic)

Από gazzetta.gr: Ο Πέδρο Ενρίκε, αν θέλει να μάθει τι εστί ΠΑΟΚ, έχει τον τρόπο και τη λύση, Να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει με τον πρώην προπονητή του «Δικεφάλου», Ρολφ Φρίνγκερ!
Πηγή: gazzetta.gr
Ο ΠΑΟΚ, ο Ενρίκε και ο… Φρίνγκερ! (pic)

Ο Αυστριακός προπονητής είχε περάσει ένα... φεγγάρι από την Τούμπα, στη μετά Αγγελου Αναστασιάδη εποχή, την σεζόν 2004-2005 μένοντας για 17 παιχνίδια στον ασπρόμαυρο πάγκο πριν παραδώσει την καρέκλα του στον Νίκο Καραγεωργίου.

Το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ζυρίχης και εκεί βρήκε τον Πέδρο Ενρίκε, που λίγους μήνες νωρίτερα είχε πάρει μεταγραφή για την ελβετική ομάδα από την Εσπορτίβα Ρεκρεατίβα Κασίας ντο Σουλ.

Στην επίσημη φωτογράφηση της ομάδας ο Ενρίκε είναι στην πρώτη σειρά και ο Φρίνγκερ στη δεύτερη μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο της Ζυρίχης.

Ο Φρίνγκερ κάθισε όλους κι όλους 19 αγώνες στον πάγκο της Ζυρίχης, οι τελευταίοι της προπονητικής καριέρας, πριν αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην Λουκέρνη και πλέον γίνει σχολιαστής αγώνων στην αυστριακή τηλεόραση.

Με τη σειρά του ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, από τους 19 αγώνες, αγωνίστηκε στους 12, με μόλις μια ασίστ και μια... αποβολή στο ενεργητικό του.

Διαβάστε ακόμη...