Περιμένουν πρόταση για Περέιρα

Από inpaok.com: Θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Φακούντο Περέιρα είναι στην Τούμπα. Όπως έγινε γνωστό, ο Αργεντίνος εξέφρασε τόσο στον Ιβιτς όσο και στον Μίχελ την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα σε περίπτωση που δεν υπάρχει προοπτική να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Πηγή: inpaok.com
Περιμένουν πρόταση για Περέιρα

Ωστόσο ο παίκτης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου δηλαδή.

Ο τρόπος με τον οποίο έθεσε το θέμα ο Περέιρα ήταν ιδιαίτερα κομψός. Γι αυτό και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ωστόσο δεν υπάρχει διάθεση να του υποσχεθεί η τεχνική ηγεσία ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο παίκτης ενημερώθηκε (σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες) ότι η ΠΑΕ είναι ανοιχτή σε προτάσεις για το ενδεχόμενο παραχώρησης του σε άλλη ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι αν προκύψει ενδιαφέρον για τον Περέιρα είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί. Εφόσον βέβαια ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσει τις κινήσεις ενίσχυσης. Αν αποκτηθούν ο ακραίος επιθετικός, σέντερ φορ και χαφ, το πιθανότερο είναι να δοθεί το ΟΚ για την παραχώρηση του Αργεντίνου σε ομάδα που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης που επικρατεί στην Τούμπα.

Ο Περέιρα αντιλαμβάνεται ότι αν αποκτηθεί επιθετικός, με δεδομένη την παρουσία Κλάους και Κουλούρη στο ρόστερ, δεν θα καταφέρει να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Γι αυτό και άνοιξε θέμα συζήτησης με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Το θέμα θα παρουσιάσει σίγουρα εξέλιξη μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...