«Θα είναι πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο»

Aπό arenafm.gr: O ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Μάρκο Μαρκόβσκι, μίλησε στον ArenaFM 89.4 με ...άριστα Ελληνικά, για το χθεσινό (11/1) παιχνίδι και την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στον «δικέφαλο» τον οποίο θεωρεί από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και τόνισε ότι θα είναι πολύ καλύτερος στον δεύτερο γύρο.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα είναι πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο»

Όσα είπε ο επιθετικός του Παναιτωλικού στον ArenaFM 89.4:

«Χθες το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ, πολύ βροχή έριχνε από το προηγούμενο βράδυ και δεν σταμάτησε μέχρι που ξεκίνησε το παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ούτε εμείς , ούτε η ομάδα του ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό είναι που έγινε το ματς και δεν αναβλήθηκε . Εμείς το παλέψαμε, δεν το παρατήσαμε αλλά δυστυχώς χάσαμε. Και πριν γίνει το 1-0 η μοναδική φάση που είχε ο ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο λεπτό. Σε έναν τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο, μόνο από λάθος γινόταν να βάλεις γκολ και έτσι και έγινε. Έχουμε δυο βδομάδες μέχρι τον επαναληπτικό αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο μετά το σκορ του χθεσινού παιχνιδιού».

Για τον Παναιτωλικό: «Έγιναν αρκετές αλλαγές στην ομάδα, ακόμα και τώρα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και περιμένουμε κάποιος παίκτες για να μας ενισχύσουν. Ο Ουάρντα είναι με την Εθνική και θα λήξει σύνολο 1.5 μήνα, είναι μεγάλη απώλεια για μας».

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος αμυντικά, στην αρχή έλεγαν όλοι ότι ...πονούσε στην άμυνα ενώ στην επίθεση πήγαινε καλά, τώρα τα πράγματα είναι ανάποδα. Στα τελευταία παιχνίδια χάνουν πολλές ευκαιρίες οι επιθετικοί αλλά είναι κάτι που συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Χθες όμως έκανε εννιά ευκαιρίες και έβαλε δυο γκολ, με τον ΠΑΣ έκανε 30 και έχασε.

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες, μαζί με τον Ολυμπιακό, αν και φέτος μπορεί να είναι αρκετούς βαθμούς μπροστά δεν παίζει κανένα τρομερό πρωτάθλημα. Έχει την φανέλα όμως και παίρνει κάποια παιχνίδια. Με εμάς δεν άξιζε να πάρει το παιχνίδι αλλά το πήρε όπως και ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο δεν άξιζε να χάσει στο Καραϊσκάκη, αλλά τελικά έχασε . Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω θα ανεβάζει στροφές και θα καταφέρει να τελειώσει το πρωτάθλημα εκεί που του αρμόζει».

Στην συνέχεια σχολίασε: «Μιλούσα κάποια στιγμή στο παιχνίδι με τον Κίτσιου και τον ρώτησα αν έβαλε αυτός το γκολ, και μου λέει ναι, το πρώτο μου για φέτος. Του λέω, καλά σε μας βρήκες να το βάλεις...»

Διαβάστε ακόμη...