Υπόθεση Ανσαριφάρντ: Έρωτας είναι η αιτία!

Από thessports.gr: Μια γυναίκα είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιήσει τις εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Πηγή: thessports.gr
Υπόθεση Ανσαριφάρντ: Έρωτας είναι η αιτία!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» τους τελευταίους μήνες ένας μεγάλος έρωτας έχει γεννηθεί στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα καθορίσει το μέλλον του επιθετικού του Πανιωνίου.

Η επιμονή του Ανσαριφάρντ να παραμείνει στην Αθήνα φαίνεται πως έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον έρωτά του για μια Ελληνίδα.

Μάλιστα, για χάρη της ο Ιρανός άσος διέλυσε τη σχέση που είχε με μια συμπατριώτισσά του, η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, σχεδόν σε όλα τα περυσινά ματς του Πανιωνίου.

Φέτος η πρώην σύντροφος του Ανσαριφάρντ έχει εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη και τη θέση της στην εξέδρα έχει πάρει το νέο... αμόρε του 26χρονου επιθετικού.

«Μάτια» που έχουν δει το ζευγάρι στη Γλυφάδα ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη κοπέλα (που έχει δουλέψει σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά), οδηγούσε ένα Mercedes τζιπ, όπου στην θέση του συνοδηγού καθόταν ο παίκτης του Πανιωνίου.

Επιπλέον φήμες θέλουν το ζευγάρι να πέρασε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στις Άλπεις σε πανάκριβο ξενοδοχείο, με τον Ανσαριφάρντ να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, χωρίς φυσικά να φαίνεται το ταίρι του.

Διαβάστε ακόμη...