Διαλέγει ομάδα ο Ανσαριφάρντ

Από sport-fm.gr: Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο μάνατζερ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ρέζα Φαζέλι, ο οποίος θα έχει σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση του Πανιωνίου. Ελπίζουν σε άμεση πώληση στην Πλατεία.
Πηγή: sport-fm.gr
Διαλέγει ομάδα ο Ανσαριφάρντ

Με την ελπίδα ότι θα προλάβουν να πουλήσουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ πριν από τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα προσέλθουν οι διοικούντες τον Πανιώνιο στο σημερινό ραντεβού που έχουν με τον μάνατζερ του Ιρανού επιθετικού.

Ο Ρέζα Φαζέλι βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και οι «κυανέρυθροι» περιμένουν να μάθουν την ομάδα που προτιμάει να αγωνιστεί ο παίκτης.

Οι Νεοσμυρνιώτες περιμένουν να μάθουν αν ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση ξένου για να μπορεί να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Στην Πλατεία, πάντως, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να... σκάσει πρόταση και από το εξωτερικό, αφού ο εκπρόσωπος του 26χρονου άσου έχει πει πολλές φορές πως υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλα πρωταθλήματα.

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν, όμως, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, και στον Πανιώνιο ελπίζουν σήμερα να γίνουν αποδέκτες ευχάριστων για εκείνους νέων.

Διαβάστε ακόμη...