5 αγώνες σε 15 μέρες για τον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Μετά τον αγώνα του κυπέλλου στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει έναν ακόμα γολγοθά με 4 αγώνες πρωταθλήματος και τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
5 αγώνες σε 15 μέρες για τον ΠΑΟΚ

Το 2017 ξεκινησε με τον ΠΑΟΚ να παίζει τρεις αγώνες μέσα σε 8 μέρες και απολογισμό 2 νίκες, μία ήττα, με την μία νίκη να δείχνει τον δρόμο της πρόκρισης στο επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει να κοιτάξει το πρωτάθλημα, αλλά και τον επαναληπτικό του κυπέλλου, ώστε να κλείσει ο Ιανουάριος με θετικό πρόσημο και να μπορέσει να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα και η αρχή πρέπει να γίνει από τον αγώνα στη Λάρισα με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Λάρισα στις 15 Ιανουαρίου και μετά υποδέχεται το Λεβαδειακό την Πέμπτη στις 19 Ιανουαρίου στην Τούμπα για την έναρξη του δεύτερου γύρου. Μετά τα δύο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ πηγαίνε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, ενώ μετά την 17η αγωνιστική, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πρέπει να υπερασπιστεί το 0-2 του Αγρινίου για τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό.

Τέλος για να κλείσει ο μήνας ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει και πάλι στο Αγρίνιο για να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στις 29 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη...