Σενάριο για ΠΑΟΚ και Καρτάμπια! (vid)

Από thessports.gr: Ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ, το οποίο μπλέκει και τον Δικέφαλο με τον Φεντερίκο Καρτάμπια της Βαλένθια!
Πηγή: thessports.gr
Σενάριο για ΠΑΟΚ και Καρτάμπια! (vid)

Πρόκειτια για έναν 24χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο με τις "νυχτερίδες" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μπορεί από τώρα να συμφωνήσει με ομάδα.

Όπως αναφέρει η στήλη Πληροφοριοδότης της ιστοσελίδας Instasport, ο παίκτης έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται, αν και θα χρειαστεί οικονομική υπέρβαση, καθώς το ετήσιο κασέ του παίκτη ξεπερνάει το 1,2 εκατ. ευρώ.

Στις «νυχτερίδες» μετράει μόλις 5 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με συνέπεια να ψάχνεται σε συνεργασία με τον εκπρόσωπό του για ομάδα στην οποία θα΄χει μεγαλύτερο χρόνο και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Καρτάμπια (είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής U-20) αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στα αριστερά και δεξιά της επίθεσης, έχει την τελική προσπάθεια, εκτελεί άριστα τα στημένα και είναι ταχύτατος.

Ανήκει στη Βαλένθια με την οποία τη σεζόν 2013-14 σημείωσε 3 γκολ σε 40 συμμετοχές. Την επόμενη χρονιά οι «νυχτερίδες» τον παραχώρησαν δανεικό στην Κόρδοβα, με τη φανέλα της οποίας έκανε εξαιρετική σεζόν έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ σε 30 εμφανίσεις.

Την σεζόν 2015-16 έπαιξε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια γράφοντα συνολικά στο κοντέρ 29 συμμετοχές και 4 γκολ, για να επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι στην Βαλένθια.

Διαβάστε ακόμη...