Στον… αέρα και το Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ!

Από onsports.gr: Ορατός είναι ο... κίνδυνος αναβολής ενός ακόμα ματς Κυπέλλου για τους «16» της διοργάνωσης, μια και το γήπεδο του Αγρινίου είναι καταπονημένο από την συνεχόμενη βροχόπτωση.
Πηγή: onsports.gr
Στον… αέρα και το Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το απόγευμα της Τετάρτης (11/1) στις 17:15 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην πρώτη... μάχη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο κι αυτό το ματς είναι στον... αέρα.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των «καναρινιών», ο οποίος είναι ιδιαίτερα βαρύς, μετά την συνεχή βροχόπτωση που έχει πλήξει την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ για το απόγευμα, το δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει νέες καταιγίδες στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολο να διεξαχθεί κανονικά, όμως, όλα θα κριθούν από την απόφαση του διαιτητή του αγώνα, Γιάννη Νεοφυτιάδη από την Κόρινθο.

Θυμίζουμε πως έχουν ήδη αναβληθεί τα ματς Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – Ατρόμητος, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολα τα παιχνίδια Ξάνθη – ΟΦΗ και Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε ακόμη...