Βρήκε τον ηγέτη του!

Από inpaok.gr: Ο Θαντέους ΜακΦάντεν, πραγματοποίησε μόλις στην τρίτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Νεπτούνας πετυχαίνοντας 31 πόντους και πλέον δείχνει ότι θα είναι αυτός ο κύριος επιθετικός μοχλός της ομάδας. O τελευταίος Αμερικανός που πέτυχε 30+ πόντους, ήταν ο Γουίλιαμ Χάτσερ στον περσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσικτάς στην Πόλη.
Πηγή: inpaok.gr
Βρήκε τον ηγέτη του!

Ο ΜακΦάντεν έκανε ντεμπούτο πριν 6 βράδια στο Βιλερμπάν της Γαλλίας. Ήταν αρκετά θετικός, είχε 17 πόντους, όμως φαινόταν ότι ήθελε ακόμα χρόνο για να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο δεύτερο του παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό o Αμερικανός, είχε βάλει 2 πόντους σε τρεις περιόδους. Στην τέταρτη όμως, ήταν αυτός που πήγε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε μια μεγάλη ανατροπή, που δεν πραγματοποιήθηκε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, πέτυχε 4 τρίποντα και ένα λέι απ με τρεις παίχτες πάνω του. Τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους.

Αυτές οι δύο του εμφανίσεις αποδείχθηκαν το πρόγευμα αυτού που ακολούθησε σήμερα το βράδυ.  O ΜακΦάντεν, πέρασε στο παιχνίδι στο τέλος της πρώτης περιόδου, προλαβαίνοντας να σκοράρει ένα τρίποντο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως ξεκίνησε το show του. Τα τρίποντα διαδέχονταν το ένα το άλλο και από ένα σημείο και μετά, απλά δεν μπορούσε να αστοχήσει. Η περίοδος τελείωσε με τον γκαρντ του ΠΑΟΚ να έχει πετύχει 19 πόντους σε αυτήν. Με σύνολο 22 πόντους, ήταν λογικό ότι δεν θα συνέχιζε με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Χάρη σε ένα δικό του μεγάλο τρίποντο όμως και στην ψυχραιμία του στις βολές στο τέλος ο ΠΑΟΚ δεν πανηγύρισε μόνο την νίκη, αλλά και την διαφορά από το πρώτο ματς στην Λιθουανία. Ο ΜακΦάντεν εκτός από τους 31 πόντους, «πήρε» και 6 ριμπάουντ.

Ο ΜακΦάντεν δείχνει ότι είναι αυτό που έλλειπε από τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, όταν «κολλούσε» επιθετικά δεν είχε κάποιον να ηγηθεί στην επιθετική προσπάθεια της ομάδας. Ο Αμερικανός νεοαποκτηθείς γκαρντ δείχνει ότι θα είναι αυτός, που θα οδηγεί την ομάδα σε νίκες, αλλά και την βοηθάει, όταν θα αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη...