«Αυτός ήταν το μεγάλο πρόβλημα…»

Aπό paok24.com: Στους βασικούς λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής της Νεπτούνας. Ο κ. Αντομάιτις ανέφερε πριν από λίγο στο κλειστό του ΠΑΟΚ:
Πηγή: paok24.com
«Αυτός ήταν το μεγάλο πρόβλημα…»

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μας λάθος το κάναμε στο δεύτερο δεκάλεπτο... Πιστεύω ότι πήγαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και στα πρώτα πέντε του δεύτερου δεκαλέπτου, γιατί παίξαμε με τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Ως το τέλος του ημιχρόνου όμως είχαμε σημαντικό πρόβλημα στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον ΜακΦάντεν. Ατομικά και ομαδικά και αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Το δεύτερο είναι τα πολλά λάθη. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πετύχει εύκολους πόντους, περίπου 20. Ήταν φθηνά λάθη που έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να αυξήσει τη διαφορά».

Όταν ρωτήθηκε περισσότερο για τον ΜακΦάντεν τόνισε: «Είναι κλασσικός σκόρερ. Είδαμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το, είδαν όλοι οι παίκτες, το επισημάναμε ότι αγωνίζεται με επικίνδυνο τρόπο για κάθε ομάδα. Πρέπει να παίζεις έξυπνα στο μπάσκετ. Αντιμετωπίσαμε με χαζό τρόπο το παιχνίδι. Ενώ είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε φάουλ, του δώσαμε τη δυνατότητα να πετύχει τρίποντα, να πλησιάσει το καλάθι μας και δεν τον αντιμετωπίσαμε καθόλου σωστά».

Ο Αμερικανός Γκραντ από την πλευρά του, υποστήριξε: «Πιστεύω ότι καταφέραμε να επιστρέψουμε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κάναμε σωστά όλα τα εκείνα τα μικρά πράγματα για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...