Τι ισχύει με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Σέρτζιο Ολιβέιρα

Από sdna.gr: Το SDNA έψαξε και ρώτησε τι ισχύει με τον Πορτογάλο μέσο της Πόρτο, Σέρτζιο Ολιβέιρα που σύμφωνα με την Abola απασχολεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Τι ισχύει με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Σέρτζιο Ολιβέιρα

Φωτιές άναψε το σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Abola σύμφωνα με το οποίο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (όπως και Ναντ, Σαουθάμπτον) έχουν στο στόχαστρο τους τον μέσο της Πόρτο, Σέρτζιο Ολιβέιρα.

To SDNA έψαξε λιγάκι την υπόθεση στην Πορτογαλία και μεταφέρει μερικές λεπτομέρειες που αφορούν την υπόθεση.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Πόρτο παίζει τα τελευταία χρόνια ασταμάτητα ως δανεικός σε ουκ ολίγες ομάδες (Μπέιρα Μαρ, Μαλίν, Πεναφιέλ, Πάσος Φερέιρα) και παρότι είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές, δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Πόρτο, Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις 53 λεπτά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ βασική προτεραιότητα του παίκτη, εφόσον αποχωρήσει από την Πόρτο να είναι να παραμείνει στην χώρα του και γι' αυτό φέρεται να έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Εκπροσωπείται από την περίφημη Doyen και όπως προκύπτει από το περιβάλλον του δεν φέρεται να είναι ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και ήδη η ΑΕΚ διέψευσε το πορτογαλικό δημοσίευμα, δηλώνοντας παντελή άγνοια για το θέμα.

Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως το τελευταίο εξάμηνο οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Πόρτο έχουν αναθερμανθεί πάρα πολύ, ειδικά μετά την τοποθέτηση του Φερνάντο Γκόμες σε ρόλο chief scout των «δράκων»...

Διαβάστε ακόμη...