Τέλος ο Γκάρι, έρχονται δύο

Από thessports.gr: Ό Γκάρι Ροντρίγκες αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, αφού χθες οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του στην Γαλατασαράι, η οποία αναμένεται να κλείσει και τυπικά τη Δευτέρα με τις υπογραφές.
Πηγή: thessports.gr
Τέλος ο Γκάρι, έρχονται δύο

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει από τους Τούρκους 3.500.000 ευρώ, ένα ποσό ελαφρώς μικρότερο, απ΄ ότι προέβλεπε η ρήτρα για τον Δικέφαλο (περίπου 3.800.000 ευρώ). Η Γαλατά θα αναλάβει τις αμοιβές των μάνατζερ, αλλά και το μικρό ποσοστό, που δικαιούται και η Έλτσε, η προηγούμενη ομάδα του Ροντρίγκες.

Ο Λούμπος Μίχελ είναι πλέον στις τελικές συζητήσεις για να κλείσει δύο μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος παίκτης που ενδιαφέρει είναι ο 31χρονος Σενεγαλέζος, Σέικχ Ν' Ντόι. Είναι ο πρώτος στόχος για τη θέση του χαφ, που θέλει ο Ίβιτς. Ο αρχηγός της Ανζέ έχει φέρεται να έχει συμφωνήσει, ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις με την Ανζέ, η οποία τον παραχωρεί και θεωρείται θέμα χρόνου να κλείσει.

Ο δεύτερος παίκτης, που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός φορ είναι ο πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή, με τον Πανιώνιο υπάρχει συμφωνία, απομένει να αποφασίσει ο 26χρονος επιθετικός να ζήσει στη Θεσσαλονίκη.

Αυτοί οι δύο είναι οι βασικοί στόχοι.

Ο ΠΑΟΚ κινείται και για ακραίο, λέγεται πως έχει εντοπίσει δύο πολύ καλές περιπτώσεις, αλλά ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάτι.

Το όνομα του Στοχ έχει πράγματι ακουστεί, αλλά είναι δύσκολη και παράξενη περίπτωση, ενώ τα όσα αναπαράγονται περί Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο, είναι μανατζερικά παραμύθια.

Διαβάστε ακόμη...