Ο χιονιάς έβαλε «στοπ» στον Ροντρίγκες!

Από gazzetta.gr: Με τις βαλίτσες στο χέρι έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις προς την Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο χιονιάς έβαλε «στοπ» στον Ροντρίγκες!

ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ έχουν συμφωνήσει σ' όλα, το ίδιο ισχύει και με τον ποδοσφαιριστή, αλλά οι άσχημες καιρικές συνθήκες αποδεικνύονται ένα σημαντικό εμπόδιο για το τυπικό μέρος και την επισημοποίηση της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ ο Ροντρίγκες είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο από τη Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ Όμως, λογάριαζε χωρίς τον... χιονιά!

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ώρες έχουν οδηγήσει στην ακύρωση πολλών πτήσεων προς την Κωνσταντινούπολη και φρενάρουν προς το παρόν το ταξίδι του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για παρουσία του Ροντρίγκες τη Δευτέρα στην Πόλη προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο με τη Γαλατάσαραϊ.

Διαβάστε ακόμη...