Ψάχνει... φανέλα βασικού στη Γερμανία ο Πέλκας

Από sentragoal.gr: Ο Δημήτρης Πέλκας ξεκίνησε το 2017 σχεδόν όπως το τελείωσε, με γκολ σε παιχνίδι στο οποίο ήρθε από τον πάγκο.
Πηγή: sentragoal.gr
Ψάχνει... φανέλα βασικού στη Γερμανία ο Πέλκας

Κατά το διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στη Γερμανία, εκεί όπου συνδύασε διακοπές και... διερεύνηση της πιθανότητας μετακόμισής του στο Αμβούργο, εκεί όπου η Σεντ Πάουλι και ο Εβαλντ Λίνεν έχουν ανοίξει τα χέρια τους και τον περιμένουν σε περίπτωση που αποφασίσει να αφήσει τον Δικεφάλο του Βορρά, αρχικά με τη μορφή δανεισμού.

Ο Βλάνταν Ιβιτς δίνει χρόνο συμμετοχής στον Πέλκα, όχι όμως και φανέλα βασικού, για την οποία όμως θέτει σοβαρή υποψηφιότητα αν συνεχίσει να έχει εμφανίσεις όπως αυτές που έχει καταγράψει από τη στιγμή που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά από έναν τραυματισμό που είχε.

Ο Σέρβος τεχνικός δείχνει μέχρι τώρα σαφή προτίμηση στον Μπίσεσβαρ αντί του Πέλκα, με τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους δυο επιτελικούς μέσους να έχει γίνει σκληρός, με μεγάλο κερδισμένο τον προπονητή του ΠΑΟΚ, που βλέπει και τους δυο παίκτες να γράφουν διαδοχικές θετικές εμφανίσεις. Τα ζητούμενα είναι δυο: το τι θα κάνει ο Ιβιτς με τον Πέλκα και τι θα αποφασίσει ο νεαρός αν δει ότι συνεχίζει να είναι δεύτερη επιλογή.

Διαβάστε ακόμη...