Ν’ Ντόι: Το «αγκάθι» για τον ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Η συμμετοχή του Σέικ Ν' Ντόι στην αποστολή της εθνικής Σενεγάλης για το Κόπα Άφρικα αποτελεί σημαντική παράμετρος, καθώς ο 30χρονος μέσος δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμος.
Πηγή: gazzetta.gr
Ν’ Ντόι: Το «αγκάθι» για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με την Ανζέ για την απόκτηση του Σέικ Ν' Ντόι, αλλά ακόμη κι αν τον αποκτήσει δεν πρόκειται πριν από τις 24-25 Ιανουαρίου να τον έχει στη Θεσσαλονίκη!

Μαζί με το αστέρι της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ και ακόμη 4-5 ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στην Αγγλία, θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την Σενεγάλη αρκετά μακριά στη διοργάνωση, που διεξάγεται στα γήπεδα της Γκαμπόν με πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου και αυλαία στις 5 Φεβουαρίου.

Ο Ν'Ντόι δεν υπήρξε ποτέ του βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του. Μέχρι σήμερα μετράει 12 συμμετοχές (2 γκολ) και το μόνο θετικό της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός της παρουσίας «στον όμιλο του θανάτου» της Σενεγάλης. Ετσι, αποκαλείται το γκρουπ με την συμμετοχή των Αλγερία, Τυνησία και Ζιμπάμπουε απ' τον οποίο προκρίνονται οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση.

Το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων για τη Σενεγάλη είναι προγραμματισμένο στις 23 Ιανουαρίου κόντρα στην Αλγερία.

Αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται να είναι νωρίτερα από τις 24-25 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη , ενώ σε περίπτωση πρόκρισης της Σενεγάλης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, τότε η ενσωμάτωσή του με την ομάδα θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο.

Ο ίδιος, πάντως, βλέπει τη διοργάνωση ως μια πρόκληση και ονειρεύεται να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης. «Πηγαίνουμε να παίξουμε στο CAN χωρίς να έχουμε βάλει πίεση πάνω μας. Εάν το κάνουμε αυτό δεν υπάρχει λόγος να είμαστε εκεί. Βρίσκομαι εδώ για να παίξω και μου αρέσει η διοργάνωση», δήλωσε πρόσφατα ο αρχηγός της Ανζέ, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σ' ένα Κόπα Άφρικα.

«Η μόνη διαφορά με τους αγώνες της προκριματικής φάσης είναι διάρκεια της διοργάνωσης. Κάτι που οι ομάδες το γνωρίζουν. Για μένα θα είναι η πρώτη εμπειρία του σ' ένα Κόπα Αφρικα. Τα προηγούμενα χρόνια παρακολουθούσα τους αγώνες από την τηλεόραση, όμως τώρα θα είμαι από τους πρωταγωνιστές. Εκπροσωπούμε την πατρίδα μας και θέλουμε να παραμείνουμε σταθεροί στον στόχο μας, που είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση», εξηγεί ο Ν'Ντόι.

Διαβάστε ακόμη...