Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Ν’Ντόι!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του SDNA από την Γαλλία, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Σέιχ Ν'Ντόι και περιμένει την απάντηση του 30χρονου Σενεγαλέζου box-to-box μέσου!
Πηγή: sdna.gr
Επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Ν’Ντόι!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Σέιχ Ν' Ντόι, που αποκάλυψε πρώτο το SDNA από το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, η Ανζέ ενημέρωσε τους ρεπόρτερ του συλλόγου, ότι ο 30χρονος Σενεγαλέζος μέσος έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο γαλλικός σύλλογος περιμένει να δει την απάντηση του Ν' Ντόι στον Δικέφαλο του Βορρά και μόνο αν αυτός την δεχθεί, τότε θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν, από την Ανζέ δηλώνουν ότι δεν έχουν μιλήσει επίσημα για χρήματα με τον ΠΑΟΚ, αλλά δηλώνουν ότι δεν θα μπουν εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη και στα όνειρα του να κυνηγήσει κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα του.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ν' Ντόι με την Ανζέ λήγει το καλοκαίρι του 2017 και οι απολαβές του (μεικτά) ανέρχονται στις 480.000 ευρώ ετησίως.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θέλει να τον κάνει δικό του άμεσα και όπως προκύπτει πια από την Γαλλία μιλάει απευθείας μαζί του, έχοντας ήδη καταθέσει την επίσημη πρότασή του στον αρχηγό της Ανζέ.

Διαβάστε ακόμη...