Έδωσε ρεσιτάλ ο Κρέσπο

Από inpaok.com: Ρεσιτάλ από κάθε άποψη έδωσε ο Κρέσπο στη Λιβαδειά. Ο Ισπανός ήταν αλάνθαστος σε κάθε του επέμβαση ενώ παράλληλα έδινε συμβουλές και κατευθύνσεις στους συμπαίκτες του.
Πηγή: inpaok.com
Έδωσε ρεσιτάλ ο Κρέσπο

Ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο που η ομάδα πίεσε ασφυκτικά για να σκοράρει και να κερδίσει το παιχνίδι, ο Κρέσπο δεν σταμάτησε στιγμή να ντοπάρει τους συμπαίκτες του και να τους κατευθύνει λειτουργώντας ως ένας... προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Κρέσπο χαίρει εκτίμησης από τους συμπαίκτες του για πολλούς λόγους. Το επίπεδο ευφυΐας του πέρα από τις αγωνιστικές του επιδόσεις, είναι θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της Τούμπας. Ο Ισπανός είναι αποδεκτός από όλους και διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τους ξένους όσο και με τους Ελληνες παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι και ο λόγος που η τεχνική ηγεσία και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στην ομάδα των αρχηγών. Σκέψη που ξεκίνησε από την ανάγκη να εκπροσωπούνται και οι ξένοι παίκτες στην τριάδα ή την τετράδα των αρχηγών. Σοφή επιλογή κατά την άποψη μας για μια ομάδα που οι ξένοι παίκτες είναι περισσότεροι από τους ελληνες.

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν ο Κρέσπο (είναι το φαβορί) ή κάποιος άλλος θα επιλεγεί για να συμμετέχει στο γκρουπ των αρχηγών. Σημασία έχει ότι λαμβάνονται αποφάσεις προς την σωστή κατεύθυνση. Αποφάσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να βελτιώσει την λειτουργία της με ότι αυτό συνεπάγεται στην παρουσία της στους αγωνιστικούς χώρους στη συνέχεια της περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...