«Έπρεπε να κάνω έγκλημα…»

Από paok24.com: Ξαφνικά και μαζεμένα άρθρα για τον Μάνταλο που παίζει στον αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός
Πηγή: paok24.com
«Έπρεπε να κάνω έγκλημα…»

Η νέα ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει στον σπουδαίο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ της δεύτερης Ξάνθης και του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, τον Σταύρο Μάνταλο. Ένας από τους διεθνής αλλά πολυσυζητημένους Έλληνες διαιτητές των τελευταίων ετών.

Το ματς είναι σαφώς κρίσιμο, είναι από τα πρώτα πολύ δύσκολα εκτός που δίνει ο κακός (σε απόδοση) Ολυμπιακός σε αυτό το διάστημα και... να που ξαφνικά το διαδίκτυο κατακλύζεται από... παρόμοια ρεπορτάζ.

«Ο Ολυμπιακός που δεν κερδίζει όταν τον σφυρίζει ο Μάνταλος...». Να οι αναφορές, να τα άρθρα και οι έρευνες για το... πώς ο Ολυμπιακός σε 12 ματς μαζί του έχει μόλις τέσσερις νίκες.

Φυσικά σε αυτά βάζουν και τους δύο αγώνες στην Τούμπα όταν ο ΠΑΟΚ ξεπερνούσε τη σφαγή και τα δεκάδες ανάποδα σφυρίγματα του Μάνταλου και κέρδιζε 1-0.

Και φυσικά υπάρχει απάντηση στο πώς δεν κέρδιζε ο Ολυμπιακός... Την είχε δώσει ο ίδιος ο διαιτητής σε συνομιλία (νόμιμη υποκλοπή) του με τον Μπέο μετά από το 1-0 του 2010 με το γκολ του Σαλπιγγίδη: «... έπρεπε να κάνω έγκλημα και θα τελείωνα με τη σφυρίχτρα». Τι να εννοούσε άραγε;

Ίσως όλα αυτά να ξεκαθάρισαν στο ραντεβού που φαίνεται να έγινε τον Φεβρουάριο του 2011... Και γι' αυτό εξάλλου υπάρχουν συνομιλίες... Ραντεβού τριών... Δύο κολλητών τότε και του συγκεκριμένου διαιτητή.

Κατά τα άλλα όμως ο Ολυμπιακός έχει παράπονα από τον συγκεκριμένο και προσπαθεί να ετοιμάσει το έδαφος για τον αγώνα της Κυριακής... Μπορούν; Όλη η Ελλάδα τον Μάνταλο θα βλέπει και αυτή τη φορά, εκείνοι που τον κρίνουν επίσημα έχουν αλλάξει...

Διαβάστε ακόμη...