«Ερασιτέχνης ο Ροντρίγκες»

Από arenafm.gr: Ο Μπλάντεν Φούρτουλα , παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 και μίλησε για την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες και τα όσα γίνονται στην ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
«Ερασιτέχνης ο Ροντρίγκες»

Όσα είπε ο Μπλάντεν Φούρτουλα στον ArenaFM 89.4:

«Λυπάμαι πολύ για όσα γίνονται, είναι καλός παίκτης αλλά με αυτά που κάνει, αποδεικνύει ότι ακόμα δεν είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Εντάξει έγινε μια πρόταση, σιγά την πρόταση, μετά από όλα αυτά αποδεικνύει ότι είναι ερασιτέχνης. Δεν μπορείς να κοιτάς μόνο την πάρτη σου, πρέπει να κοιτάς και το σωματείο. Εγώ αν ήμουν στην θέση του δεν θα πήγαινα με τίποτα στην Τουρκία και στην Κωνσταντινούπολη με τα όσα γίνονται εκεί. Και στην τελική η Γαλατάσαράι του έκανε πρόταση, όχι η Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες πρέπει να σέβονται τα συμβόλαια τους, όπως τα σέβεται και ο ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν έκανε πολύ καλά που τον απέκλεισε».

Αναφορικά με την μεταγραφή του Λάμπρου: «Λέγονται καλά λόγια για το παιδί, μακάρι να πάει καλά».

Για τον επιθετικό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ: «Δεν είναι εύκολο να βρεις καλό επιθετικό τέτοια περίοδο, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε έναν γκολτζή. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αλλά πρέπει να έρθουν ποιοτικοί παίκτες οι οποίοι άμεσα θα μπορέσουν να ανεβάσουν και άλλο, το επίπεδο του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...