«Επίσημη κρούση του ΠΑΟΚ σε Ν’Ντόι!» (vids)

Από sdna.gr: Η γαλλική εφημερίδα Ouest France θα αποκαλύψει στο φύλλο της Παρασκευής ότι ο ΠΑΟΚ χτύπησε την πόρτα της Ανζέ για τον 30χρονο Σενεγαλέζο αρχηγό της, Σέιχ Ν'Ντόι!
Πηγή: sdna.gr
«Επίσημη κρούση του ΠΑΟΚ σε Ν’Ντόι!» (vids)

Την ώρα που όλοι έχουν εστιάσει μεταγραφικά την αναζήτηση τους στον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την εξεύρεση σέντερ-φορ ή αντί-Ροντρίγκες, από την Γαλλία έρχεται η αποκάλυψη σε ότι αφορά τον box-to-box μέσο που έχει βάλει στο μάτι ο Λούμπος Μίχελ.

Η γαλλική εφημερίδα Ouest France στο φύλλο της Παρασκευής θα φιλοξενήσει δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Ανζέ, Ολιβιέ Πικέ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι δέχθηκε επίσημη κρούση από τον ΠΑΟΚ, για τον αρχηγό της ομάδας, Σέιχ Ν'Ντόι.

Ο 30χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος έχει κάνει δύο σερί εκπληκτικές σεζόν με την Ανζέ (11 γκολ σε 50 παιχνίδια Ligue 1 την τελευταία διετία) είναι ο ορισμός του box-to-box μέσου, αφού βλέπει τον κόσμο από το 1,92 και διακρίνεται για τα εκπληκτικά φυσικά του προσόντα (τα περισσότερα γκολ του είναι από κεφαλιές), αλλά και το πανίσχυρο σουτ του που δοκιμάζει από κάθε απόσταση.

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί άμεσα να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας για την επόμενη σεζόν, κάτι που κάνει την Ανζέ να σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον πουλήσει άμεσα, ώστε να μην τον χάσει τσάμπα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ανζέ, Ολιβιέ Πικέ αποκαλύπτει στην Ouest France ότι είχε επαφή με τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έκανε επίσημη κρούση, ζητώντας να μάθει τις απαιτήσεις της Ανζέ, ώστε να παραχωρηθεί άμεσα ο παίκτης.

Ωστόσο, προς το παρόν η Ανζέ που δίνει φέτος μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό φαίνεται ότι δεν θέλει να ξεπουλήσει τον Ν'Ντόι. Η χρηματηστηριακή του αξία ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 4 εκατομμύρια ευρώ και ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να ζήτησε από τον ΠΑΟΚ ένα ποσό πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που έχει αφήσει προς το παρόν την υπόθεση μετέωρη.

Όλα δείχνουν ότι Σενεγαλέζος μέσος αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ και πως η υπόθεση θα έχει ακόμα αρκετά επεισόδια, αφού η Ανζέ είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι θα δεχθεί πίεση για να μειώσει τις απαιτήσεις της.

Δείτε σε δράση τον θηρίο από την Σενεγάλη που έχει βάλει στο μάτι ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...