Η καρδιά του ΠΑΟΚ «χτυπάει» στην Σερβία

Από paok24.com: Αντίστροφα... μετράει πλέον ο χρόνος (19:00 Laola1.tv) για το αποψινό παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ στη Σερβία κόντρα στην Νόβι Παζάρ, στο πλαίσιο των «32» του CEV Cup.
Πηγή: paok24.com
Η καρδιά του ΠΑΟΚ «χτυπάει» στην Σερβία

Αυτή θα είναι η 5η αναμέτρηση στην Ευρώπη για τον Δικέφαλο και το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στην διοργάνωση του CEV Cup. Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στο Νόβι Παζάρ, όπου παρά την κούραση, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα.

Μαζί με την ομάδα βρίσκεται κανονικά ο Χάρι Γκόμεζ όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24, ωστόσο δεν βρίσκεται στην αποστολή ο Θάνος Τερζής, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Ποια είναι όμως η Νόβι Παζάρ;

H συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ είναι μια νέα εμπειρία την οποία απολαμβάνει την τελευταία διετία. Την περυσινή χρονιά είχε αποκλειστεί από την ρουμανική Γκαλάτι αρκετά νωρίς, ωστόσο φέτος ξεπέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας Λευκωσίας (νίκη με 3-0 στην Σερβία, ήττα με 3-2 στην Λευκωσία).

Τεχνικός της ομάδας είναι ο Σάσα Στεφάνοβιτς, η πλειοψηφία των αθλητών είναι από την Σερβία, όπου είναι αρκετά έμπειροι και αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί. Παράλληλα, ο πασαδόρος είναι ο Βόσνιος Λούκας Σορμάζ, αδελφός του Νέναντ Σορμάζ που παίζει στην Παναχαϊκή.

Διαβάστε ακόμη...