«Δεμένα τα χέρια μας με Λεονάρντο!»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να... δαγκώσει τον καλύτερο παίκτη της Παρτιζάν. Πως σχολιάζουν οι Σέρβοι το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Λεονάρντο και τι δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας...
Πηγή: paok24.com
«Δεμένα τα χέρια μας με Λεονάρντο!»

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ρίχνουν δίχτυα στην Σερβία προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Παρτιζάν, Λεονάρντο δεδομένου πως ψάχνουν τη διάδοχη κατάσταση με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι Σέρβοι καταγράφουν το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, τονίζοντας πως οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο διαθέτει η Παρτιζάν ενώ φιλοξενούν και δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Milorad Vučelić, ο οποίος καταγράφει τα δεδομένα της υπόθεσης, σημειώνοντας πως η ρήτρα του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 2.5 εκατ. ευρώ, χαράζοντας με οικονομικούς όρους την πολιτική του, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ δίνει για την ώρα λιγότερα...

Πάντως, σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό, τότε η Παρτιζάν θα αναγκαστεί να τον παραχωρήσει.

Μέχρι στιγμής φαίνεται πως η υπόθεση κυμαίνεται σε φιλολογική βάση: "Θέλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατήσουμε τον Λεονάρντο, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 2,5 εκ. ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση τα χέρια μας είναι δεμένα. Υπάρχουν φήμες αλλά τίποτα επίσημο ακόμα...", ανέφερε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της Παρτιζάν.

Διαβάστε ακόμη...